sofiiemathiilde -

DØMMENDE MENNESKER

Meninger // 20.okt.2011 @ 15:46 // K o m m e n t a r e r (5)

Heyys!

Tenkte jeg skulle skrive en mening her, noe jeg irriterer meg insane over.

Det er så syykt mange mennesker som er så insane dømmende, noe jeg virkelig ikke takler.Du har nok sett en jente som er oversminket med hvite lepper, insane pushup og 3 meter høyt tupert hår? Da tenker vi som oftest "hva faen"? Og ja, det er kanskje drøyt. Men om jenta føler seg fin slik, så synes jeg ikke folk skal dømme så sjukt. Jeg mener også at fjortiz er hvordan man ser ut/ kler seg og hvordan man oppfører seg. Fjortiz er også en tilstand ikke en alder, mener jeg. Om du er fjorten så sier jo alle at du er fjortiz om du f.eks ler litt for høyt? Men om man er 20 år og har brunkrem på leppene, da er man plutselig ikke fjortis mer? Det irriterer jeg meg også over.

Det var en ting. Så hater jeg også at mennesker dømmer på utseende. Om man ser et bilde av en bekjent jente/gutt som ikke ser sånn veldig bra ut, da er også mennesker ekstremt dømmende og tenker blandt annet de værste tingene. Og man kan jo ha sine meninger, men herregud bli kjent med personen før du slenger masse dritt om jenta/gutten da.
PERSONLIGHET teller mest. Nå tenker dere sikkert sånn, "ja, det sier de alle" Men herregud ville du vært sammen med en driiiiiit kjekk gutt med verdens værste personlighet? En gutt som oppførte seg som han gikk i første klasse, og du ble irritert over hver eneste ting han gjorde? Eller ville du vært sammen med en gutt som var stygg, men verdens søteste personlighet, og var helt lik deg? 

Og EN siste ting. Jenter som slenger dritt om andre jenter pga de er sjalu. Eller om en jente legger ut et bilde av seg selv på "Norges fineste bikinikropp" så begynner jenter og si sånn; "herreguuud, legger ut av deg selv" and so on. Og herreguud (vet jeg sier det mye) Men la jenta være fornøyd med kroppen sin da? La hun ha høy selvtillit. Det er faktisk en postiv ting!

Dette var bare noen få meninger jeg hadde om utseende, dømmende mennesker og fjortisser.


Hva er deres mening, noen som er uenigie, enige eller både og?

-Sofie


 

ANBEFALING

Meninger // 20.okt.2011 @ 10:23 // K o m m e n t a r e r (1)

heys

Vet ikke helt om dere husker det, men for en stund siden så fikk jeg et solpudder av mamma, som jeg da skulle si hva jeg syntes om den.

ELSKER DEN! Jeg bruker den mest når jeg skal pynte meg, med litt ekstra shimmer liksom. Det er perkfekt farge, og ikke for mye shimmer (noe jeg liker) Så vil si at jeg er super fornøyd og anbefaler den veldig. Mamma kjøpte den til meg på tax-free.

Har dere prøvd pudderet før? Hva synes dere? Btw, er forresten syk:(

-Sofie


 arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


Blogg
Meninger
Mote
Video


Designet er laget av mne ©
hits