sofiiemathiilde - ALDRI IGJEN! - striping av håret mitt

ALDRI IGJEN! - striping av håret mitt

Blogg // 30.sep.2011 @ 15:05 // K o m m e n t a r e r (1)

heyy folks! ja som dere kanskje vet så skulle jeg stripe håret hjemme i går mens fanny kulle farge det brunt. Fannys hår ble overaskende fint! looveit.

Men over til mitt da.. Vi gadd ikke bruke hetten som hørte til. Siden det sto bakpå at vi ikke trengte det. Så vi smurte det ganske jevnt utover nesten hele håret mitt, og gjorde AKURATT det som sto på bruksamvisningen.

Da vi endelig fikk skyldt ut, var resultatet helt forferdelig. Det var ujevnt ved skillen, og det var masse flekker her og der og håret mitt har fått en gulskjær. Jeg fikk såklart panikk, og ringte hysterisk mamma, og hun trodde at håret mitt hadde falt av ellerno, siden jeg var så stressa! Haha.

Jeg brukte en striping fra Dipend, som vist skulle være bra? ALDRI MER! Jeg var så redd jeg måtte gå sånn for alltid, og jeg var så sykt lei meg, haha! Nå har heldigvis mamma bestilt frisør time til meg imorgen klokken 9 slik at frisøren for stripet det og rettet det opp. Gleder meg! 

Følte meg modig da jeg gikk på skolen med løst hår idag. (Det så enda værre ut med oppsatt). Men i følge alle andre så la man ikke merke til det. Haha! tror jeg ogsååå.

Men det er heldigvis ikke verdens undergang, så nå er jeg egentlig glad selv med misfarga håår, imorgen er alt på topp.

Nå skal jeg chille, og finne meg no goodt. Så skal jeg senere på dans også ut å handle med mor trur jeg. Ha en fin høstferiiie!


Det ser ut som jeg har insane etetrvekst! JÆVLA STYGGE FARGE. hahahha, jaja man må jo ha litt selvironi, synes det var sååå pent hehehe.

Noen andre som har opplevd det samme?

-Sofie  1 kommentarer på "ALDRI IGJEN! - striping av håret mitt"

anniken
åå..staker deg !
30.sep.2011, 17:46

Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

kategorier


Blogg
Meninger
Mote
Video


Designet er laget av mne ©
hits