sofiiemathiilde - KATIE PIPER - mitt for bildet, for alltid!

KATIE PIPER - mitt for bildet, for alltid!

Blogg // 18.aug.2011 @ 20:12 // K o m m e n t a r e r (0)

heys dere!

For rundt et år siden ellerno, så så jeg alle dokumentarene om Katie Piper og det som skjedde med ansiktet hennes.

Katie Piper (født 12. oktober 1983) er en tidligere modell og programleder fra Andover, Hampshire i England. Piper hadde håpet å ha en full karriere i media, men i mars 2008 i Nord-London, kastet Stefan Sylvestre svovelsyre på ansiktet til Katie. Dette syreangrepet, som blindet Piper i ett øye, ble arrangert av Piper's eks-kjæreste, Daniel Lynch. Både Sylvestre og Lynch ble arrestert og sitte nå i fengsel for sine forbrytelser. Piper ble behandlet i Chelsea og Westminster Hospital, hvor legene fjernet all hud fra ansiktet hennes, før de byttet den med en huderstatning og deretter en hudpode. Prosedyren var den første av sitt slag og skal ha vært fullført kun i én operasjon. I 2009 valgte Katie Piper å gi opp sin anonymitet for å prøve og øke bevisstheten om å brenne ofre. The Channel 4 dokumentaren, Katie: My Beautiful Face, ble sendt den 29. oktober 2009 som en del av Cutting Edge-serien, og ble gjentatt på julaften 2009. ( Hentet Fra Wikipedia)

Jeg satt og gråt, og virkelig forsto alt hun hadde gjennomgått. Jeg syntes fryktelig synd på henne, og jeg anbefaler dere alle og se intervjuet/dokumentarene. Og hun er virkelig såå god og snill, og idag så ser hun jo tross alt bra ut. Hun kommer alltid til å være mitt forbildet etter alt hun har gått igjennom og sagt til andre jenter.


alle episodene ligger på youtube, anbefaler å se dem alle!


varble


se så bra hun ser ut idag! Smiler og er glad:)http://www.katiepiperfoundation.org.uk/ ANEFALER Å GÅ INN HER! les mer om hva hun oprettet etter hendelsen

Hva synes dere? Hvem er deres forbilde? Hva synes dere om Katie?

-Sofie  0 kommentarer på "KATIE PIPER - mitt for bildet, for alltid!"


Skriv en kommentar til dette innlegget:


//navn
//e-post
//URL
din kommentar:


lagre?

dette designet er laget av mne.blogg.no ©


arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010
Oktober 2010

kategorier


Blogg
Mote
Video


Designet er laget av mne ©
hits